Wat is Hypnose sfeerbeeld

Coaching

Kirazon coaching voor als je even iemand anders nodig hebt, om jezelf te kunnen zijn.

..Soms gaat het niet helemaal zoals je zou willen, je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, bent sneller geïrriteerd, voelt je vaak gehaast of druk in je hoofd. Juist in zo’n periode, die we allemaal wel eens ervaren is het belangrijk dat je wat vaker ‘‘nee’’ zegt tegen anderen zodat je tijd en ruimte voor jezelf krijgt. Laat dat nu net niet lukken waardoor je in een vicieuze cirkel terechtkomt waar je maar niet uit lijkt te komen en je steeds meer gespannen gaat voelen..

Of..
Soms lijken je twijfels de overhand te nemen en kom je er niet uit wat je werkelijk wilt met je baan, studie, relatie, woonplek..etcetera

Of..
Je voelt je regelmatig onzeker, bezorgd, verdrietig, boos of somber zonder hier de oorzaak van te weten. Je merkt alleen wel, dat het je dagelijks leven, je eetpatroon, je relatie, je werk, je gezin op een negatieve manier beïnvloedt..

Of..
Je hebt al van alles geprobeerd maar blijft last houden van regelmatig terugkerende hoofdpijn, buikpijn, slapeloosheid, gespannen spieren of andere lichamelijke klachten waar geen medische reden voor te vinden is..

Misschien heb je gemerkt dat als je doet wat je altijd hebt gedaan, je krijgt wat je altijd hebt gekregen en dat dat nou precies is wat je niet meer wilt. De vraag is vaak: hoe dan wel? Voordat die vraag beantwoordt kan worden is het van belang dat je weet waarom je doet wat je doet en hier in plaats van over te oordelen, mild te zijn voor jezelf. Tijdens dit traject begeleid ik je zodat je vanuit begrip voor jezelf kan inzien dat jouw oude gedrag niet meer voor je werkt. Vervolgens kan je op een vriendelijke manier kiezen voor ander gedrag dat nu wel bij je past. Vaak is de nieuwe manier zo vanzelfsprekend dat je er eenvoudigweg niet aan gedacht hebt dat die bij je zou kunnen passen. Simpelweg omdat die nieuwe manier ontstaat vanuit je gevoel of je hart in plaats van je hoofd.
Uit je vicieuze cirkel, in je eigen leven.


Hoe gaat het in z’n werk?

Kirazon werkt vanuit een persoonlijke aanpak. We stellen samen vast wat je doelen zijn en wat je nodig hebt om die doelen te bereiken.

Tussendoor en na afloop van het traject houden we evaluatiegesprekken over de gestelde doelen en de behaalde resultaten. Zo nodig komt er een vervolgtraject.

Uiteindelijk is het doel dat jij een nieuwe balans gaat vinden en op een ontspannen manier je plek kan innemen in het leven.